로고

정신병원강제입원-인천,수원,안산,김포,일산,파주
로그인 회원가입
  • 자유게시판
  • 자유게시판

    자유게시판

    فرایند تولید ناودانی

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Aida
    댓글 0건 조회 16회 작성일 24-09-02 17:40

    본문

    حتماً پس از خرید و تحویل، نمونه‌ای از ناودانی را مورد تست و بررسی فنی قرار دهید و مشخصات آن را چک کنید تا از کیفیت ناودانی مطابق با آن چیزی که در فاکتور فروش و شناسه محصول آمده است، اطمینان حاصل کنید. به ‌هرحال موضوع انتخاب نوع باکیفیت یک فلز، آلیاژ و یا پروفیل و مقطع از اهمیت بالایی برخوردار بوده و مسئول خرید پروژه‌های عمرانی و صنعتی باید در قبال آن مسئولیت‌پذیری داشته باشد. از طرفی پروفیل ناودانی در حال حاضر یکی از پرفروش‌ترین متریال‌ها است که توسط کارخانه‌های مختلفی تولید می‌شود.

    MOSHABAK.jpgناودانی آلومینیومی
    ناودانی‌های آلومینیومی‌پروفیل‌های ساختمانی از جنس آلیاژهای آلومینیومی‌(عموما سری 6000) هستند. از ویژگی‌های ناودانی‌های آلومینیومی‌می‌توان به سبک وزنی، استحکام بالا و مقاومت در برابر خوردگی، جوش پذیری بالا و شکل پذیری خوب اشاره کرد. از ناودانی‌های آلومینیومی‌می‌توان در کارهایی مانند ساخت انواع اسکلت سازه‌ها، ساخت شاسی تریلرها و کشنده‌ها، ساخت چارچوب در و پنجره و در کل مواردی که نیاز به داشتن مقاومت به خوردگی و سبک وزنی باشد، استفاده کرد. فرایند تولید ناودانی آلومینیومی‌در سه حالت رنگی, مقاطع فولادی خام و آبکاری شده انجام می‌شود.

    با انواع ناودانی بیشتر آشنا شوید
    چقدر با دنیای آهن و فولاد آشنایی دارید؟ با انواع مدل‌های ناودانی چطور؟ این واژه در انگلیسی Steel C Channels است؛ نوعی محصول فولادی که در صنعت ساختمان سازی مقاطع فولادی کاربردهای فراوانی دارد. این محصول پرمصرف به روش نورد گرم یا روش نورد سرد آماده می‌شود. با دقت به سطح مقطع آن متوجه می‌شوید که انواع ناودانی یک سطح افقی (جان) و دو بال عمودی دارد. اگر برایتان جالب است که درباره فرآیند نورد بدانید، باید بگوییم که در صنعت ساخت انواع فلز و فولاد، فرایند نَوَرد Rolling کار کاهش ضخامت قطعه یا صفحه را انجام می‌دهد.

    تاریخچه ناودانی
    ناودانی چیست؟ ناودانی نوعی مقطع مقاطع فولادی باز است که تحت استانداردهای جهانی مشخصی تولید می‌شود. این مقطع فولادی که در زبان انگلیسی به نام U-Channel معروف است؛ از یک بخش افقی به نام جان و دو بخش عمودی به نام بال تشکیل شده است. مقطع ناودانی به دو صورت U و C دیده می‌شود که از لحاظ شکل بال با یکدیگر متفاوت هستند. از جمله مشخصات ناودانی U شکل می‌توان به وجود دو بال مخروطی و از جمله مشخصات ناودانی C می‌توان به دو بال موازی اشاره کرد. ناودانی دارای جنس‌های مختلفی است که انواع گالوانیزه، استنلس استیل و آلومینیوم از جمله‌ی مهم‌ترین آن‌ها هستند. انواع مختلف ناودانی کاربردهای متفاوتی دارند.

    کارخانه شکفته مشهد
    این کارخانه در سال ۱۳۳۰ در جاده‌ی قوچان – مشهد تأسیس شد. کارخانه شکفته مشهد از استانداردهای DIN EN 10279، DIN 1026-1، GOST 8240، استاندارد ملی INSO 4477-1 و استاندارد بین‌المللی ISO 657 – 5 در تولید انواع ناودانی آهنی استفاده می‌کند.

    بهترین روش محاسبه وزن ناودانی استفاده از جدول اشتال است. در این جدول ابعاد و مقادیر وزنی ناودانی برای سایزهای مختلف آورده شده است. با استفاده از اعداد جدول اشتال و فرمول زیر می‌توانید مقدار وزن ناودانی برای ابعاد مورد نظر خود را حساب نمایید.

    inblog-2-1.pngتولید ناودانی به روش پرسی
    روش پرسی در حقیقت همان نورد سرد است که در آن برای ساخت پروفیل آهنی ناودانی از ورق‌ فولادی به عنوان ماده اولیه استفاده می‌شود. در این روش، ساخت ناودانی با استفاده از دستگاه پرس انجام می‌شود. البته در حال حاضر استفاده از دستگاه رول فرمینگ برای ساخت ناودانی به روش نورد سرد هم رواج پیدا کرده است. در زمان تولید ناودانی صنعتی به روش پرس ابتدا ورق فولادی در اندازه و ضخامت مشخص که مساوی با مجموع عرض بال‌ها و جان ناودانی است، برش داده شده و بعد از آن در طی فرآیند خم‌کاری و شکل‌دهی به شکل ناودانی در می‌آید. اگر قدرت پرس دستگاه بیشتر باشد، محصول بیشتر حالت ناودانی C پیدا می‌کند؛ در مقابل با کم بودن قدرت پرس دستگاه، محصول به شکل ناودانی U در می‌آید.

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.