로고

정신병원강제입원-인천,수원,안산,김포,일산,파주
로그인 회원가입
  • 자유게시판
  • 자유게시판

    자유게시판

    کاربرد ناودانی

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Shelli
    댓글 0건 조회 14회 작성일 24-09-02 19:12

    본문

    آشنایی با خط تولید ناودانی
    در کارخانه‌های تولید ناودانی در سراسر جهان از جمله ایران برای تولید این مقطع فولادی پرمصرف از دو روش پرسی و فابریک استفاده کرده و براساس آن ناودانی‌ها را در دو دسته‌‌ی پرسی و فابریک قرار می‌دهند. مراحل تولید ناودانی به روش پرسی و فابریک به شرح زیر است:

    ناودانی پرسی
    نوع پرسی بر اساس استفاده از مواد اولیه انجام خواهد شد و کل پروسه پردازشی روی آن انجام می‌شود. به شکلی که در این فرایند تولید ناودانی در مرحله اول ورق‌ها با ضخامتی که معمولاً از قبل مشخص می‌شود برش داده شده و پس از آن ورق به شکل ناودانی خم می‌شود و کیفیت آن در مرحله بعد باید به بخش کنترل کیفی برسد.

    ۲. ناودانی پرسی
    با پرس ورق‌هایی به طول ۶ متر می‌توان این نوع ناودانی را تولید کرد. البته امکان ساخت آن در ابعاد دلخواه مشتری نیز وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرآیند تولید ناودانی کلیک کنید.

    کاربرد ناودانی در ساخت سقف
    در این بخش از مقاله کاربرد ناودانی در ساختمان‌ سازی، به بررسی نحوه‌ی استفاده از این محصول در ساخت سقف می‌پردازیم. جالب است بدانید که می‌توان از ناودانی فولادی به عنوان تیرچه در سقف‌های سبک هم استفاده کرد. از آنجایی که ناودانی‌ها در قيمت ناودانی مقایسه با انواع تیرهای چوبی کوچک‌تر و سبک‌تر هستند و مقاومت بالاتری هم دارند، فشار بیشتری را تحمل می‌کنند. در حقیقت این تحمل فشار بیشتر از مهم‌ترین مزیت‌های ناودانی محسوب می‌شود.

    inblog-3-1.pngاستاندارد ساخت ناودانی سبک و سنگین
    برای تولید ناودانی، استانداردهای مختلفی وجود دارد. ناودانی فولادی سبک و سنگین از لحاظ استاندارد ساخت با هم فرق دارند. قيمت ناودانی آهنی سنگین براساس استاندارد آلمان DIN 1026 تولید می‌شود. در ساخت پروفیل مقاطع U شکل آن از استاندارد UPN و پروفیل مقاطع C شکل آن از استاندارد UPE استفاده می‌کنند. استاندارد ساخت ناودانی سبک براساس استاندارد ملی ایران با شماره 4477-1 و 4477-2 می‌باشد و استانداردهای EN 10279، DIN 1026-12 و GOST 8240 معادل آن هستند. از دیگر استانداردهای ساخت ناودانی می‌توان به استاندارد فرانسه A 45-255 و استاندارد مقاوم در برابر خوردگی DIN EN ISO 12966-3 اشاره کرد.

    به طور کلی ناودانی‌ها با سه کاربری عمده در صنعت آهن و فولاد و بخش ساختمان و سازه وارد بازار مصرف می‌شوند: ناودانی با هدف مصرف در انواع پل‌ها به ویژه پل‌های باربری (نوع ساده)، برای سازه و ساختمان‌های سبک (نوع مشبک) و مناسب برای سازه و ساختمان‌های صنعتی و سنگین (اروپایی). ناگفته نماند که قیمت ناودانی به تناسب ضخامت، ابعاد و وزنی که دارد تعیین می‌شود. برای مثال ناودانی سبک در مقایسه با ناودانی سنگین قیمت پایین‌تری دارد و برای مصارف سبک‌تر (سازه‌های سبک) در نظر گرفته می‌شود.

    ناودانی: ناودانی پروفیلی با مقطع باز
    در پاسخ به پرسش «ناودانی صنعتی چیست؟» باید اشاره کنیم که ناودانی از جمله پروفیل‌های مقطع باز است که از دو سطح عمودی به نام بال و یک سطح افقی به نام جان تشکیل شده است. ناودانی‌ها که در زبان انگلیسی به نام Steel C Channels معروف هستند، از جنس‌های مختلفی ساخته می‌شوند که از جمله‌ی مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به انواع آلومینیوم، گالوانیزه و استنلس استیل اشاره کرد.

    تحمل بالا در برابر ضربه و فشار
    سرعت نصب بالا
    حجم پایین و اشغال فضای کم
    مقاومت بالا برای استفاده به مدت طولانی
    پایین بودن وزن اسکلت فلزی
    ناودانی‌ها بر اساس روش تولید و شکل ظاهری هم در گروه‌های مختلفی قرار می‌گیرند که در مقاله‌ی مشخصات ناودانی و نحوه تشخیص آن به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.